4 Rózsaszín örök rózsa doboz

24 990 Ft

Elfogyott

4 db finom rózsaszínű ecuadori rózsafej prémium kivitelű üvegbe zárva, színében egyforma rózsaszín szalaggal átkötve egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban. Legyél figyelmes, válaszd ezt az egyedi ajándékot, amit sosem felejt majd el. Maximális odafigyeléssel készítettük, mintha a kedvesünknek készítettük volna.

Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi.

A legszebb ecuadori rózsa üveg dobozba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.

Elfogyott

Leírás

Rózsaszín örök rózsa doboz – Ízléses luxus ajándék

Örök rózsa doboz: A legszebb, kézzel válogatott ecuadori rózsaszálak. Impozáns színek, élettel teli szirmok. Válaszd ki a neked tetsző árnyalatot.

Egyedi üveg doboz: 6 üveglap hermetikusan zárt teret alkot, hogy védje a rózsákat minden káros hatástól. A doboz mérete a rózsaszálak számától függ.

Tökéletes ajándék különböző alkalomra: Ha minden alkalomra a legjobbat szeretnéd nyújtani.
Meglepetés, köszönet, vagy vallomás – ez a Rosarium örök rózsa doboz.
Lepj meg valakit Te is.

A Rosarium exkluzív üveg dobozaiba olyan rózsafej kerül, ami ideális körülmények között évekig a friss virág látszatát kelti. A szirmok puhák és rugalmasak, a szín pedig élénk marad. Örökrózsát sok forrásból szerezhetsz be, de olyat, ami valóban évekig változatlanul pompázik, csak a Rosarium-tól. Hogyan lehetséges ez?

Örök rózsa szakértőnk segít neked, ha elakadtál a színek és a különféle dobozok kiválasztásában. Ha egyedi elképzelésed van, bátran keresd. Minden esetben egyedileg foglalkozunk egy-egy dobozzal, nem csúszhat el az információ a munkatársaink között.

A dobozok kiszállítását magunk végezzük. Így garantáljuk a sérülésmentességet. Azt szeretnénk, hogy az elérhető legtökéletesebb állapotban kapd meg az ajándékot.

Válassz az örök rózsa doboz mellé kísérőkártyát, ami szavakban is kifejezi mindazt, amit érzel.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„4 Rózsaszín örök rózsa doboz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.