• 30 db szívmelengetően tökéletes vörös mini ecuadori rózsafej üvegdobozban, elegáns szalaggal átkötve. A kézzel, gondosan válogatott örök rózsákat egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban helyeztük el. Az élményteli és emlékezetes pillanatokat, mint az évfordulót ezzel az egyedi ajándékkal még tökéletesebbé teheted. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 1 db makulátlan szív alakú vörös rózsafej prémium üvegdobozban, elegáns fekete szalaggal átkötve. A kézzel válogatott örökrózsa fejet egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban adjuk át. Ezzel az egyedi ajándékkal maradandó emléket szerezhetsz, amivel tökéletesen elmondhatod, mennyire szereted Őt. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 225 darabos örök rózsa doboz 25 darabos vörös örök rózsa doboz

  Luxus örök rózsa doboz - a legnagyobb

  Tartalma: 25 darab érzéki vörös rózsafej makulátlan üvegbe zárva, elegáns szalaggal átkötve egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban. Ez most az elérhető legnagyobb kompozíciónk, amely halmozottan tartalmazza mindazt, ami a többi prémium termékünkben is megtalálsz. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. További infók a megrendelésről
 • 9 darabos vörös örök rózsa doboz 9 darabos vörös örök rózsa doboz
  9 db szívmelengetően tökéletes vörös ecuadori rózsafej üvegdobozban, elegáns szalaggal átkötve. A kézzel, gondosan válogatott örökrózsákat egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban helyeztük el. Az élményteli és emlékezetes pillanatokat ezzel az egyedi ajándékkal még tökéletesebbé teheted. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 9 db érzéki örök rózsafej üveg dobozban és elegáns sötétkék szalaggal átkötve. A rózsafejek megoszlása: 8db kék, 1 db arany amelyeket kézzel válogattunk és egy eredeti Rosarium rózsa dobozban helyeztünk el. Ez az összeállítás magában hordoz némi arisztokratikus eleganciát. Aki ezt az örök rózsadobozt kapja, nem felejti el az alkalmat. A tökéletességet sugárzó rózsadoboz önálló ajándékként megállja a helyét, de kísérő ajándékként azt sugározza, hogy Ön mindenre gondolt. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb kézzel válogatott ecuadori rózsa üveg dobozba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 9 darabos pink örök rózsa doboz 9 darabos pink örök rózsa doboz
  9 db mesés, pink ecuadori rózsafej üvegbe zárva, elegáns szalaggal átkötve. A gondosan, kézzel válogatott örökrózsákat egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozba rendeztük el. Ajánljuk emlékezetes pillanatok megünneplésére ajándékba csakúgy, mint irodába, otthoni dísznek, hiszen ott is csodálatosan mutat. Vásárlóink egyik kedvence. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 9 darabos kék-arany örök rózsa doboz 9 darabos kék-arany örök rózsa doboz
  9 db érzéki örök rózsafej üveg dobozban és elegáns szalaggal átkötve. A rózsafejek megoszlása: 6db kék, 3 db vörös arany amelyeket kézzel válogattunk és egy eredeti Rosarium rózsa dobozban helyeztünk el. Ez az összeállítás magában hordoz némi arisztokratikus eleganciát. Aki ezt az örök rózsadobozt kapja, nem felejti el az alkalmat. A tökéletességet sugárzó rózsadoboz önálló ajándékként megállja a helyét, de kísérő ajándékként azt sugározza, hogy Ön mindenre gondolt. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb kézzel válogatott ecuadori rózsa üveg dobozba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 9 darabos fekete-vörös örök rózsa doboz 9 darabos fekete-vörös örök rózsa doboz
  9 db hibátlan ecuadori rózsafej üveg dobozban, elegáns szalaggal díszítve. A rózsafejek megoszlása: 8db fekete, 1 db vörös középen, amelyet egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban nagy gondossággal helyeztünk el. Ajándékba vinnéd, vagy beltéri ékszernek? Keress minket, segítünk a választásban. Örök rózsa szakértőnk választ ad majd kérdéseidre. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 9 db egyedi szivárvány színű ecuadori rózsafej üvegbe zárva, elegáns sötétkék szalaggal átkötve. A gondosan, kézzel válogatott örök rózsákat egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozba rendeztük el. Ajánljuk emlékezetes pillanatok megünneplésére ajándékba csakúgy, mint irodába, otthoni dísznek, hiszen ott is csodálatosan mutat. Vásárlóink egyik kedvence ez a különleges színkombináció. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • Luxus örök rózsa doboz - a babaváróknak

  Tartalma: 12 darab rózsaszín rózsafej közepén egy rózsaszín baba cipővel, makulátlan üvegbe zárva, elegáns szalaggal átkötve egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban. Ez most az egyik legkülönlegesebb és legegyedibb kompozíciónk, amely halmozottan tartalmazza mindazt, ami a többi prémium termékünkben is megtalálsz. Elérhető kék színben is. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. További infók a megrendelésről
 • 4 darabos vörös örök rózsa doboz 4 darabos vörös örök rózsa doboz
  4 db szívmelengető vörös rózsafej egyenesen a Föld túlsó feléről érkezve, prémium minőségű üvegbe zárva, elegáns színben hozzáillő szalaggal átkötve egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban. Megható ajándék valakinek, aki a szívednek legkedvesebb - amelyet sosem felejt majd el. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 4 darabos fehér középen pink örök rózsa doboz 4 darabos fehér középen pink örök rózsa doboz
  4 db álomszép fehér rózsafej rózsaszín szalaggal átkötve, luxus kivitelben, üvegbe zárva egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban. A rózsafejek megoszlása 3db fehér, 1db középen csajosan rózsaszín. Maradandó ajándék, tiszta érzelmekhez társítva, a tökéletes alkalomhoz. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.