• 9 darabos fekete-vörös örök rózsa doboz 9 darabos fekete-vörös örök rózsa doboz
  9 db hibátlan ecuadori rózsafej üveg dobozban, elegáns szalaggal díszítve. A rózsafejek megoszlása: 8db fekete, 1 db vörös középen, amelyet egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban nagy gondossággal helyeztünk el. Ajándékba vinnéd, vagy beltéri ékszernek? Keress minket, segítünk a választásban. Örök rózsa szakértőnk választ ad majd kérdéseidre. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 9 darabos pink örök rózsa doboz 9 darabos pink örök rózsa doboz
  9 db mesés, pink ecuadori rózsafej üvegbe zárva, elegáns szalaggal átkötve. A gondosan, kézzel válogatott örökrózsákat egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozba rendeztük el. Ajánljuk emlékezetes pillanatok megünneplésére ajándékba csakúgy, mint irodába, otthoni dísznek, hiszen ott is csodálatosan mutat. Vásárlóink egyik kedvence. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 9 darabos vörös örök rózsa doboz 9 darabos vörös örök rózsa doboz
  9 db szívmelengetően tökéletes vörös ecuadori rózsafej üvegdobozban, elegáns szalaggal átkötve. A kézzel, gondosan válogatott örökrózsákat egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban helyeztük el. Az élményteli és emlékezetes pillanatokat ezzel az egyedi ajándékkal még tökéletesebbé teheted. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 1 darabos fehér közepén rózsaszín örök rózsa doboz 1 darabos fehér közepén rózsaszín örök rózsa doboz
  1 db üde fehér rózsafej a közepén finom rózsaszín színezéssel és rózsaszín szalaggal. Nagyon csajos. Nagyon tiszta, nagyon egyedi. Mindez egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban páratlan ajándék. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • Out of stock
  1 darabos hófehér örök rózsa doboz 1 darabos hófehér örök rózsa doboz
  1 db mesés hófehér rózsafej elegáns kék szalaggal. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 1 darabos sárga örök rózsa doboz 1 darabos sárga örök rózsa doboz
  1 db tökéletes, sárga ecuadori rózsafej prémium üvegboxba zárva, elegáns fekete szalaggal átkötve egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban. Ez a tökéletes örök rózsa doboz azok számára lesz igazi, felejthetetlenül egyedi ajándék, akik régóta szeretnék párjukat meglepni valamilyen emlékezetes alkalomra. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 1 db makulátlan szív alakú vörös rózsafej prémium üvegdobozban, elegáns fekete szalaggal átkötve. A kézzel válogatott örökrózsa fejet egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban adjuk át. Ezzel az egyedi ajándékkal maradandó emléket szerezhetsz, amivel tökéletesen elmondhatod, mennyire szereted Őt. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 1 db gyönyörű kék rózsafej prémium üvegdobozban, elegáns sötétkék szalaggal átkötve. A kézzel válogatott örök rózsa fejet egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban adjuk át. Ezzel az egyedi ajándékkal maradandó emléket szerezhetsz, amivel tökéletesen elmondhatod, mennyire szereted Őt. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 1 darabos vörös örök rózsa doboz 1 darabos vörös örök rózsa doboz
  1 db makulátlan vörös rózsafej prémium üvegdobozban, elegáns fekete szalaggal átkötve. A kézzel válogatott örökrózsa fejet egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban adjuk át. Ezzel az egyedi ajándékkal maradandó emléket szerezhetsz, amivel tökéletesen elmondhatod, mennyire szereted Őt. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.
 • 225 darabos örök rózsa doboz 25 darabos vörös örök rózsa doboz

  Luxus örök rózsa doboz - a legnagyobb

  Tartalma: 25 darab érzéki vörös rózsafej makulátlan üvegbe zárva, elegáns szalaggal átkötve egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban. Ez most az elérhető legnagyobb kompozíciónk, amely halmozottan tartalmazza mindazt, ami a többi prémium termékünkben is megtalálsz. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. További infók a megrendelésről
 • Luxus örök rózsa doboz - a babaváróknak

  Tartalma: 12 darab rózsaszín rózsafej közepén egy rózsaszín baba cipővel, makulátlan üvegbe zárva, elegáns szalaggal átkötve egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban. Ez most az egyik legkülönlegesebb és legegyedibb kompozíciónk, amely halmozottan tartalmazza mindazt, ami a többi prémium termékünkben is megtalálsz. Elérhető kék színben is. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. További infók a megrendelésről
 • 4 darabos fehér középen pink örök rózsa doboz 4 darabos fehér középen pink örök rózsa doboz
  4 db álomszép fehér rózsafej rózsaszín szalaggal átkötve, luxus kivitelben, üvegbe zárva egy eredeti Rosarium örök rózsa dobozban. A rózsafejek megoszlása 3db fehér, 1db középen csajosan rózsaszín. Maradandó ajándék, tiszta érzelmekhez társítva, a tökéletes alkalomhoz. Még soha nem volt ennyire élő, ennyire tartós és egyedi. A legszebb ecuadori rózsa üvegboxba zárva, védve minden káros hatástól, hogy örökké éljen. Lenyűgöző figyelmesség annak, akit igazán szeretsz.